Uitstekende
bereikbaarheid

Scroll voor meer

Kantoorruimte op zichtlocatie langs de N210

Rhijnspoor businesspark is gelegen in het oosten van de regio Rotterdam. Het park ligt aan de Abram van Rijckevorselweg (N210), de verkeersader van Capelle aan den IJssel. De Abram van Rijckevorselweg verbindt Capelle aan den IJssel met Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel. Het centrum van Capelle aan den IJssel ligt op enkele autominuten. Vanaf deze weg zijn de witte, met marmer beklede, kantoorvilla’s en de uitingen van de huurders zeer goed te zien. 

Het businesspark is gelegen tussen de N210 en de metrolijn. De grens tussen de woonwijken Capelle ’s-Gravenland en de Rotterdamse ’s-Gravenweg. Aan de ene zijde van het kantorenpark ligt metro- en busstation Capelsebrug en aan de andere zijde diverse horeca en fastfood gelegenheden. Rhijnspoor businesspark is na Rivium het omvangrijkste kantorenpark van Capelle aan den IJssel. 

De komende jaren zal het Rivium gebied herontwikkeld worden. Hierdoor zal het gehele zakelijke landschap van Capelle aan den IJssel en Rotterdam oost verbeteren. Het Rhijnspoor businesspark biedt de mogelijkheid om uaan de rand van deze grootschalige ontwikkeling als bedrijf te vestigen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de grootschalige verbeteringen die in dit gebied gaan plaatsvinden.

[wpcmtt_hotspot id="310"]

De locatie in beeld

Bekijk hier alle POI’s van Rhijnspoor

Vragen of graag bezichtigen?
neem nu contact op!