Uitstekende
bereikbaarheid

Scroll voor meer

Kantoorruimte op zichtlocatie langs de N210

Rhijnspoor businesspark is gelegen in het oosten van de regio Rotterdam. Het park ligt aan de Abram van Rijckevorselweg (N210), de verkeersader van Capelle aan den IJssel. De Abram van Rijckevorselweg verbindt Capelle met Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel. Het centrum van Capelle aan den IJssel ligt op circa 10 autominuten. Vanaf deze weg zijn de witte, met marmer beklede, villa’s en de uitingen van de huurders zeer goed te zien.

Aan de noordzijde van het businesspark en aan de andere kant van de N210 grenzen woningen. Aan de oostzijde zijn verschillende (fastfood) restaurants gevestigd en aan de westzijde zit het OV knooppunt Capelsebrug.

Rhijnspoor businesspark is na Rivium het omvangrijkste kantorenpark van Capelle aan den IJssel. De komende jaren zal het Rivium gebied ontwikkeld worden. Hierdoor zal het gehele zakelijke landschap van Capelle aan den IJssel en Rotterdam oost verbeteren. Het Rhijnspoor businesspark biedt u de mogelijkheid om aan de rand van deze grootschalige ontwikkeling als bedrijf te vestigen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de grootschalige verbetering die in dit gebied gaan plaatsvinden, zonder dat u daarvan hinder ondervindt.

RhijnspoorMetro Capelsebrug naar:

Lijn A:
- Binnenhof
- Schiedam Centrum

Lijn B:
- Hoek van Holland Haven
- Nesselande

Lijn C:
- De Akkers
- De Terp
Rotterdam Centraal
Auto: 15 min.
Ov: 25 min.
N210 naar A16

De locatie in beeld

Bekijk hier alle POI’s van Rhijnspoor

Vragen of graag bezichtigen?
neem nu contact op!