Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 235 Rhijnspoor 209
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Uitbreiding FACEland Rhijnspoor 223

Faceland huurder van Rhijnspoor 223 bg en 1e verdieping gaat uitbreiden naar de 2e verdieping.

Faceland

Faceland is sinds 2013 actief in Nederland. Met zeven klinieken in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Barendrecht, Oegstgeest en Capelle aan den IJssel is Faceland de grootste Injectables kliniek van Nederland. Met een scherp cosmetisch oog kijkt Faceland naar de kleine dingen die ze kunnen verfijnen. Het grote succes heeft Faceland te danken aan het vertrouwen van de klanten, daardoor groeien ze met de dag! Niet alleen breidt Faceland uit met  vestigingen maar ook met de expertise. Faceland maakt namelijk sinds 2015 ook plastische chirurgie bereikbaar. Ook met Faceland Chirurgie maakt Faceland grote stappen.

Faceland maakt scherpe vaste voordelige prijzen voor behandelingen mogelijk omdat ze staan voor een businessmodel zonder fratsen. Geen prijzige advertenties, geen dure locaties en geen overbodige investeringen. De artsen helpen liever zo veel mogelijk cliënten dan zo veel mogelijk per cliënt te verdienen. Bij Faceland weet jij wat jij kunt verwachten. Faceland garandeert beauty zonder poespas! Een goedkope betrouwbare behandeling zonder gedoe.

Met deze filosofie is Faceland de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde geworden in Nederland. Faceland belooft deze filosofie ook altijd te blijven doorvoeren: uitstekende kwaliteitszorg voor een scherpe prijs. Dit jaar realiseren wij bij Faceland 40.000 cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen met een team van 18 cosmetisch artsen en 3 plastisch chirurgen. Uiteindelijk is het enige cijfer dat er ècht toe doet een scherp tarief met vanzelfsprekend een goede kwaliteit.