Rhijnspoor 235 Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 209
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Dag van de duurzaamheid: Opening all-electric kantoor Rhijnspoor

All Electric kantoor Rhijnspoor geopend in Week van de Duurzaamheid

 

Op woensdag 10 oktober is het eerste All Electric kantoorpand op Businesspark Rhijnspoor geopend. De opening is één van de activiteiten van de Week van de Duurzaamheid.

 

Businesspark Rhijnspoor werkt graag aan een groenere en duurzamere stad en wil graag bedrijven faciliteren die duurzaamheid ook hoog op de agenda hebben staan. Komende periode worden er meer CO2 neutrale kantoren ontwikkeld. Dit houdt in zonder gas en met groene stroom, waardoor minder energie wordt verbruikt. De focus ligt om voorop te lopen op de markt op het gebied van innovatie en duurzaamheid, alleen dan blijf je ondernemers aantrekken. De ontwikkeling op duurzaamheid wordt ook gewaardeerd door huurders van Rhijnspoor, aangezien dit ook zorgt voor lagere kosten en een betere werkomgeving.

 

Tijdens de opening heeft De Zellingen, de nieuwe huurder van een All Electric kantoor officieel het huurcontract getekend. Mevr. van der Sloot (bestuurder De Zellingen) is blij en enthousiast dat zij zich binnenkort in het duurzame pand kunnen vestigen. De Zellingen heeft naar een locatie gezocht met de volgende aandachtspunten: functionaliteit, toekomstig alternatief gebruik, flexibiliteit en duurzaamheid. Zaken die het best naar voren komen in het nu gekozen All electric kantoorpand op bedrijventerrein Rhijnspoor. 

 

Wethouder Harriët Westerdijk heeft het All Electric kantoor geopend. ‘’Het pand, dat van energielabel D naar Energielabel A++ is gegaan, is een showcase voor wat er mogelijk is in de verduurzaming van bestaand zakelijk vastgoed en daarmee een prachtig praktijkvoorbeeld voor de andere panden aan het Rhijnspoor en in Capelle’’, aldus wethouder Westerdijk. Na afloop van de opening was er gelegenheid om het C02-neutrale kantoorpand te bezichtigen.

 

Nu beschikbaar All electric kantoorpand Rhijnspoor 255: 760 m² met 20 pp voorzien van groene energie, led verlichting, zonnepanelen en gasloos.