Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 209 Rhijnspoor 235
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Ideaal, ik zit zo in de metro naar Rotterdam!
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Kantoor bij stationslocatie -Capelle aan den IJssel

Businesspark Rhijnspoor ligt op loopafsand van metro-en busstation Capelsebrug, waardoor het ideaal gelegen is voor mensen die met openbaar vervoer naar kantoor komen. Capelsebrug is een openbaarvervoerknooppunt in het oosten van Rotterdam, op de grens met Capelle aan den IJssel, en wordt bediend door de Rotterdamse metrolijnen A, B en C.
 

Capelsebrug is een belangrijk knooppunt voor reizigers van de Krimpernerwaard naar Rotterdam of Capelle aan den IJssel. Alle bussen van en naar Schoonhoven en Goude, via Krimpen aan den IJssel, hebben als eind-/beginpunt Capelsebrug. 

Uit een vastgoedonderzoek blijkt dat voor ondernemers het steeds belangrijker wordt dat een kantoorpand optimaal met het openbaar vervoer bereikbaar is. Locaties met een goede mix van goede bereikbaarheid, zowel met de auto als openbaarvervoer en goede voorzieningen presteren beter.

Volgens een vastgoedonderzoek zijn stationslocaties voorbeelden van gebieden die zich in de afgelopen jaren hebben aangepast aan de veranderende marktomstandigheden en continue zichzelf ontwikkelen en renoveren. Zo zijn hier veel kantoorgebouwen gerenoveerd of getransformeerd.

NIEUW
IN DE VERHUUR
RHIJNSPOOR
255
Rhijnspoor
Rhijnspoor 255
Kantoor dichtbij metrostation

Nu beschikbaar All-electric kantoor in Capelle a/d IJssel

Circulair ondernemen is een speerpunt van de vernieuwing in de Nederlandse economie. Circulaire ondernemers zijn beter voorbereid op verandering in de omgeving. Om klaar te zijn voor de toekomst, biedt Businesspark Rhijnspoor een volledig All- electric (co2 neutraal) kantoor aan.

 

Onz...

Meer informatie