Rhijnspoor 239 Rhijnspoor 267 Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 221 Rhijnspoor 209
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Fijn kantoor met een prachtig uitzicht! Hanneke van Krimpen van Accountantskantoor van Krimpen
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Unieke kleinschalige kantoorruimte nabij het centrum van Rotterdam

Ieder kantoor heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.
Het Businesspark bestaat uit 20 kantoorvilla’s, waarvan 13 geheel vrijstaande, 6 geschakelde en 1 verzamelkantoorgebouw.

Kantoorruimte met unieke zichtlocatie
Businesspark Rhijnspoor is gelegen in het oosten van regio Rotterdam. Het park ligt aan de Abram van Rijckevorselweg (N210), de verkeersader van Capelle aan den IJssel, Rotterdam en de Krimpenerwaard.

U heeft ook de mogelijkheid om op deze zichtlocatie uw eigen reclame uiting op de gevel te plaatsen.

Uitstekende bereikbaarheid
De bereikbaarheid is ideaal, slechts 3 minuten met de auto van de A16 (de Van Brienenoordbrug) en op loopafstand van metrostation ‘Capelsebrug’. Vanuit het centrum van Rotterdam is het ongeveer 10 minuten naar Businesspark Rhijnspoor. Zelfs Den Haag is via de randstadrail makkelijk te bereiken.
Op loopafstand van Rhijnspoor bevindt zich een supermarkt en diverse lunchgelegenheden. Ook ‘Alexandrium Shopping Center, Megastore, de Woonmall en Winkelcentrum ‘De Koperwiek’ zijn in de buurt en gemakkelijk te bereiken met de auto dan wel metro.

Duurzame kantoren
De kantoorpanden kenmerken zich door de goede bouwkundige en architectonische kwaliteit. Alle kantoorruimtes voldoen volledig aan de laatste richtlijnen en zijn energiezuinig en duurzaam ingericht. Huurt u nu een kantoorruimte op het Rhijnspoor? Dan krijgt u van ons een airconditioning erbij. 

NIEUW
IN DE VERHUUR
RHIJNSPOOR
239
Rhijnspoor
Rhijnspoor 239
Kantoor dichtbij metrostation

Te huur kantoorruimte: 

- Begane grond        Ca. 158 m²

Deze vrijstaande kantoorvilla ligt in Businesspark Rhijnspoor, centraal gelegen langs de N210 dichtbij de A16 en op loopafstand van metrostation de ‘Capelsebrug’. Rhijnspoor is gemakkelijk op meerdere manieren te bereiken voor medewerkers, zowel per auto, met het openbaa...

Meer informatie