Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 235 Rhijnspoor 209
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Ons pand aan het Rhijnspoor hebben we gekozen vanwege de voor ons praktische ruimte, de positieve en lichte uitstraling, de vrij goede bereikbaarheid en de zichtbaarheid. Dhr L. van der Vlist van Blue Bricks BV
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Duurzame kantoren

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om de duurzaamheid van alle kantoren in Businesspark Rhijnspoor te verhogen:

Bouw
Alle kantoren in Businesspark Rhijnspoor zijn zo ontworpen dat ze in de toekomst ook makkelijk zijn aan te passen aan de wensen van (nieuwe) gebruikers. Door te kiezen voor milieuvriendelijke bouwwijzen en materialen is er al in de ontwerpfase van het Rhijnspoor rekening gehouden met de gewenste technische levensduur. Ook is er zoveel mogelijk rekening gehouden met hergebruiken van bouwdelen en recycling van materialen.
Waar mogelijk proberen wij over te gaan tot het renoveren van kantoren om aan de laatste eisen te voldoen. Verduurzaming van de kantoren proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te optimaliseren.

Gebruik
We hebben maatregelen genomen die leiden tot energiebesparing en dus vermindering van energielasten. Een voorbeeld hiervan is energiezuinige verlichting met licht- en bewegingssensoren in alle kantoorpanden. We streven er naar in alle gevallen de maximale energielabels te realiseren.

NIEUW
IN DE VERHUUR
RHIJNSPOOR
255
Rhijnspoor
Rhijnspoor 255
Kantoor dichtbij metrostation

Nu beschikbaar All-electric kantoor in Capelle a/d IJssel

Circulair ondernemen is een speerpunt van de vernieuwing in de Nederlandse economie. Circulaire ondernemers zijn beter voorbereid op verandering in de omgeving. Om klaar te zijn voor de toekomst, biedt Businesspark Rhijnspoor een volledig All- electric (co2 neutraal) kantoor aan.

 

Onz...

Meer informatie