Rhijnspoor 209 Rhijnspoor 235 Rhijnspoor 255
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
“Het project was vanaf het begin een groot succes en groeide uit tot een toonaangevend kantoorpark met landelijke bekendheid. Door nauwgezet parkmanagement heeft het project haar originele uitstraling weten te behouden. Steeds is ingespeeld op nieuwe trends en ontwikkelingen, zoals Het Nieuwe Werken”, aldus Wim de Bruijn.
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

De architect

Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn ontwierp Businesspark Rhijnspoor gedurende de periode 1996- 2000. Tijdens de hoogtijdagen van de grote kantoorverzamelgebouwen werd in nauw overleg met de eigenaar Select Invest bewust gekozen voor kleinschalige kantoorvilla’s onder hoogwaardige architectuur.

Voor Businesspark Rhijnspoor is een spraakmakend voorstel voor dit moderne kantoorconcept bedacht, dat voor u als nieuwe gebruiker op maat kan worden ontworpen en gerealiseerd. Lees meer over het Nieuwe Werken. 

Wim de Bruijn

NIEUW
IN DE VERHUUR
RHIJNSPOOR
255
Rhijnspoor
Rhijnspoor 255
Kantoor dichtbij metrostation

Nu beschikbaar All-electric kantoor in Capelle a/d IJssel

Circulair ondernemen is een speerpunt van de vernieuwing in de Nederlandse economie. Circulaire ondernemers zijn beter voorbereid op verandering in de omgeving. Om klaar te zijn voor de toekomst, biedt Businesspark Rhijnspoor een volledig All- electric (co2 neutraal) kantoor aan.

 

Onz...

Meer informatie