Rhijnspoor 209 Rhijnspoor 255 Rhijnspoor 235
Meer informatie?
Uw aanvraag is verzonden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Ons pand aan het Rhijnspoor hebben we gekozen vanwege de voor ons praktische ruimte, de positieve en lichte uitstraling, de vrij goede bereikbaarheid en de zichtbaarheid. Dhr L van der Vlist van Blue Bricks BV
Bekijk hier virtuele fotorondleidingen
van Rhijnspoor

Het Nieuwe Werken voor uw kantoorruimte

Als service bieden we u de mogelijkheid om via een maatwerkoplossing uw kantoorruimte door een architect geheel in te delen naar uw eigen wensen.

Laat u inspireren door deze maatwerkoplossing voor het Nieuwe Werken. Duurzame flexibele, inspirerende en productieve werkomgeving voor uw organisatie.

In het hart van de plattegrond ligt de sociale zone. Een ruimte voor lockers, het kopieerapparaat en loungeplekken. Dé plek om elkaar te ontmoeten. Rondom het hart liggen kleinschalige werkclusters. Stiltewerkplekken zijn toegevoegd om ruimte te bieden voor werkzaamheden die concentratie vereisen of vertrouwelijke telefoongesprekken te voeren. De informele werkplekken bieden plaats voor overleg of even ontspannen werken met de laptop op schoot. Tevens vormen deze een ruimtelijke scheiding van de open werkplekken. Bekijk de video.NIEUW
IN DE VERHUUR
RHIJNSPOOR
255
Rhijnspoor
Rhijnspoor 255
Kantoor dichtbij metrostation

Nu beschikbaar All-electric kantoor in Capelle a/d IJssel

Circulair ondernemen is een speerpunt van de vernieuwing in de Nederlandse economie. Circulaire ondernemers zijn beter voorbereid op verandering in de omgeving. Om klaar te zijn voor de toekomst, biedt Businesspark Rhijnspoor een volledig All- electric (co2 neutraal) kantoor aan.

 

Onz...

Meer informatie